Sape pg dating pro

Dah la gaji kami dapat cepot je so bila nak tambah elaun dan naikkan gaji ni dah la 3 bulan tak dapat gaji tolong kira kan sebab Mazlan nak pinjam diut kat Cik Dollah HEP sebab dia nak lamar mazni minggu depan Pikirkan kesusahan kami ye hai kakak2…abang2…. Tiga hari cari rumah @ bilik sewa kt kawsan ni…semua hrg RM800-1000. NANTI ADA APA2 PASAL SPP, BILA BOLEH KEY IN JANGAN LUPA BAGI SAYA… smlm msg lan.dok sorg2 kat kuaters guru…kalau nk kuar g pekan, kene naik motor…jalan x elok sgt…line dia pun skjp ada, skjp x dok… sklh aku 462 murid je, warga sklh ok 30 cikgi cikgi, hanya 3 cikgu campur 3 org yg bru posting cikgi sorang posting skali ngan aku. hari ke3 kat sekolah…nampaknya semakin seronok kat sekolah… …selamat bertugas ye..seronok tau dpt sekolah kurang murid ni… seklah sy cikgu baru posting saja dah 9 orang, tambah cikgu bertukar masuk lak 2 orang…tu yang kelam kabut tu..jadual kena rombak balik…dgr citer nak tambah kelas, jadi satu darjah akan ada 10 kelas…mak oooiii…banyaknya.. teman2.mungkin tulisan terakir kasim dalam blog ne…ye la…klu tempat ade line.tulis2…ntah kenape ati ne rase sayu …sedih.nak tinggalkan semenanjung ne…klu ade yang terase sepanjang pegenalan kite …kasim mintak maaf…yang membantu…terima kaseh…jangan lupa doakan saya selamat ..k….semoge dapat berjumpa lagi…..huh…huh…huh hahahahha…. utk lan n mazni jgn lupa atar kad jemputan ye amboi3 Jeff…mulut berkudis betul… sdih tol.ati nak pasang kemah je depan sekolah…GB lak bgtau kena ajar KT, BM, [email protected] akhirnya dpt gak yana umah sewa dekat ngan sekolah…kena lalu lalang kawasan perumahan. SK (Felda) Bukit Waha, Peti surat 79, Felda Bukit Waha, 81907 Kota Tinggi, Johor. hr ni direct 6 ms..bersamaan 3 jam…huhu, nasib baik x yah nk mjerit sebab murid x ramai…selamat aku..

doakan semoga yna dpt gi dan balik dr sekolah dengan selamat… tkut la duk kwsan ni banyak __d__ bleh ye…Pleeseeeeeeeee Dear Friends, Amacam tinggal 2 hari je lagi sebelum berangkat ke Sabah Mazni siap wat perarakan sambut Mazlan kat Kuching International Airport tadi Mentang2 merpati dua sejoli ye Jeff rasa nak telephone PPDG Lahad Datu esok pagi nak tanya sekolah tempat kita posting Wat kawan2 yang lain2 PPDG Jeff akan cuba usahakan lah utk bertanya esok Korang bawa periuk kuali sekali ke g Sabah nanti atau nak beli kat sana? Jangan lupa call Jeff nanti tau Jeff kan adik korang semua ni. Wat Kak Hidayah ngan Kak Morni, Sorry beb tak leh datang umah tolong masak. Dengor hari tu dia nak mengajar kat PP laki dia kat Kelantan.

bila le dpt jumpa lagi weiiiiiiiiii nampaknya ada jgkla pengganti hang tuah kat melaka.x sangka plak im the choosen one.anyway,,gudlup cgu suhan saya tujukan ucapan selamat berjauhan drp yg tersyang..pepun rzki ada kat mana2. bg kasim jgn sedih plak…masih bujang pergi merantau dulu…aku lagi sedih terpaksa tinggal laki dan anak tersayang…uwaaaaaaa uikh..fakhrul, bsemangatnyer nk g sana…hehe, jgn2 ada jodoh org sane kot.;)kak lazini, jgn sedih2 ye, johor ngan kl x jauh la kak, tiap2 minggu leh balik kan…huhu, lamanyer nk tggu surat.mana la dpt nanti…:( wah, fakhrul, bersemangatnya nak gi sabah…sabar ye fakhrul, xkan lari gunung dikejar.. babai kawan2…pnjang umo murah rezki kta akan jumpa lagi…… Aku harap, sumer geng2 Sabah dapat selalu buat reunion.. yea…itu dia semangat budak2 yg nk g Sabah…harap2 cintailah Sabah ye…ermm, mana la c Mazlan ni??? sumber : Ren08_nanti tengok2 la sekolah mana korang kena, siap ada no telefon lagi bagi sekolah yg ada kemudahan telefon. Nak bagi tahu sikit gak, harap sedia ye bagi yang dapat kat PPG Sandakan, Sandakan terbahagi kepada 3 bahagian PPD iaitu PPDG Sandakan, PPDG Telupid dan PPDG Beluran. apa2 pun, sabo jer la, itu la cabaran kita sebagai guru Malaysia… 🙂 Sukacita dimaklumkan, kami org Sabah dah sampai ke Sabah.

sapa yang nak jadi warga sabah n sarawak 2 tahniah lah……… dapat gak tenangnkan minda, cerahkan kulit & segarkn biji mata… ape cite kak ton,kak ztul, kak dyah, cien & kak akma? x lama lagi tukar slang…hahaha, pndai la kau semua cakap sabah nanti.bah kan??? Azmi dan Kasim tak tau ape citer tapi dapat sek yg tak ada no telepon.

Sebab Jeff rasa kita tak pasti lagi kat mana kita akan dihantar. Semalam Jeff masak rendang daging dan tumis petai kat umah sepupu Jeff kat Shah Alam Sedap siot, nasib baik pinggan tak kena telan.

Lepas tu Jeff nak bagi tahu gak kita tak pasti lagi akan dihantar ke kawasan pedalaman atau kawasan bandar. Kalau ada masa nanti call la Jeff ye Wat Akak yang lain2, SELAMAT MENGAJAR DENGAN SEBAIK MUNGKIN INGANTKAN KAMI DALAM DOA KALIAN Macam mana ngan Akak Fad ( Special Case)?

Ok Jeff attach kan sekali kat sini Selamat la korang dapat kat Samarahan Samarahan kecil je daerah dia dan ada segala kemudahan Macam tinggal kat Shah Alam je kalau dapat Samarahan MAKLUMAT PENERBANGAN GURU KPLI SEKOLAH RENDAH KE SARAWAK, SABAH DAN LABUAN SEPERTI BERIKUT NAMA : MAZLAN BIN ARIFIN NO. PENERBANGAN : MH2604 TARIKH PENERBANGAN : 07-Jan-09 BERTOLAK : 0730 TIBA : 1005 SEKTOR : KUL-BKI NO. setakat ni jadual x dapat lagi, tapi kena datang petang…jangan x caya jadual relief yang saya dapat ni semuanya relief bahasa Inggeris….huarggggghhhh…. kalu ngajar petang, x delah subjek KT atau Sivik…terima jelah….. Buat Yana, kedatangan anda amat dialu-alukan…datanglah rumah akak, ok….. Asiah, Congrats you will be learn Englih more better soon. semalam daftar kat PPD Serian…lum tau sekolah…ada masalah skit tmpt umah..nasib baik dpt dkt bandar serian…settle psl umah…

You must have an account to comment. Please register or login here!